Σενάριο επιστροφής του Βίντιτς στην Μάντσεστερ

Ο Νεμάνια Βίντιτς εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολντ Τράφορντ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει μερίδα του ιταλικού Τύπου!

Ο Σέρβος αμυντικός, που αποχώρησε ως ελεύθερος από τους «κόκκινους διάβολους», δεν έχει προσαρμοστεί στο βαθμό που περίμενε ο ίδιος στο νέο του περιβάλλον, γεγονός που έχει αντίκτυπο στην απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο. Ο διεθνής παίκτης έγινε αντικείμενο σκληρής κριτικής το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Ίντερ.

Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια, ο Βίντιτς βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να επιστρέψει με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2015. Το θέμα επιβεβαιώνει και η αγγλική Daily Express, η οποία προχωρεί ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας πως η διοίκηση της Ίντερ αρχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Σέρβου κεντρικού αμυντικού.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο, να επιστρέψει τον Ιανουάριο ο παίκτης, ως δανεικός για έξι μήνες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ, αλλά οι μέχρι τώρα επαφές της δεν έχουν αποδώσει το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο Λουίς Φαν Γκάαλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα