Σενάριο επιστροφής του Καμπιάσο στη Λέστερ

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μέσος έχει πλέον μία εναλλακτική ακόμα, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, προέκυψε ενδιαφέρον από τη Λέστερ, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αργεντινή το καλοκαίρι και να κλείσει την καριέρα του μετά από ένα ή δύο χρόνια. Η ενδεχόμενη εμπλοκή της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι ανατρέπει τα δεδομένα και πιθανόν το σχεδιασμό του Αργεντινού άσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος της Βρετανίας έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη του Ολυμπιακού και τον έχει ενημερώσει ότι σε περίπτωση που η Λέστερ φτάσει ως το… τέλος και εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League, θα κινηθεί για την απόκτησή του. Ο Καμπιάσο ήταν ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών της Λέστερ, όταν αγωνιζόταν στον αγγλικό σύλλογο.

Η ομάδα της Premier League θέλει να ανεβάσει το επίπεδο εμπειρίας για το Champions League και η περίπτωση του Καμπιάσο θεωρείται ενδεδειγμένη. Το κόστος μεταγραφής είναι ελάχιστο για τον αγγλικό σύλλογο, καθώς η ρήτρα είναι ελάχιστη. Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα κληθεί να διαχειριστεί το θέμα του Αργεντινού και ενδεχομένως να ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα