Σενάριο επιστροφής του Καπίνο στον Παναθηναϊκό!

Την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, εξετάζει ο διεθνής πορτιέρο της γερμανικής Μάιντς, Στέφανος Καπίνο.

Η ζωή εκτός Ελλάδας δεν είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα! Ο Στέφανος Καπίνο βιώνει μία δύσκολη κατάσταση στη Γερμανία, γεγονός που τον έχει οδηγήσει στις σκέψεις να επιστρέψει, έστω και ως δανεικός, στους «πράσινους». Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έχει κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα των Γερμανών, γεγονός που τον έχει απογοητεύσει, ενώ παράλληλα κινδυνεύει να χάσει και τη θέση του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη στηθεί «γέφυρες» επαναπατρισμού του Καπίνο στον Παναθηναϊκό, για το καλοκαίρι. Ο νεαρός γκολκίπερ θέλει να αγωνίζεται, ώστε να εξελίσσεται και να προοδεύει, ενώ και οι Γερμανοί προσανατολίζονται να τον παραχωρήσουν δανεικό, διαπιστώνοντας πως δεν είναι ευτυχισμένος με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείει τίποτα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον γενικότερο προγραμματισμό. Η περίπτωση του Καπίνο, πάντως, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στο Κορωπί, ενώ το τελευταίο διάστημα επικρατεί μία γενικότερη φιλοσοφία περί επιστροφής χρήσιμων μονάδων στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα