Σενάριο περί συμφωνίας του Ρόις με την Μπαρτσελόνα

Το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκο Ρόις από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην περίοδο του Ιανουαρίου έχει προκαλέσει τη γέννηση αρκετών σεναρίων. Ένα από αυτά, στέλνει τον Γερμανό ποδοσφαιριστή στην Μπαρτσελόνα, το… 2016!

Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Ο Μάρκο Ρόις θέλει να αποχωρήσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο βασικός λόγος είναι ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στα δύο κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη, δηλαδή στην Ισπανία και την Αγγλία. Σε πρόσφατη κρούση που δέχτηκε από τη διοίκηση της Μπορούσια, αρνήθηκε να διαπραγματευθεί την υπογραφή νέου συμβολαίου. Η συμφωνία που έχει με το σύλλογο της Βεστφαλίας εκπνέει το 2015, ωστόσο υπάρχει ειδική ρήτρα που μπορεί να του χαρίσει την ελευθερία του νωρίτερα και η οποία κυμαίνεται γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Όπως γράψαμε και στο site της «Α», η Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίσημη κρούση στη διοίκηση της Μπορούσια, για την απόκτηση του διεθνούς Γερμανού μέσου και αναμένει την αντίδραση. Ωστόσο, την Τρίτη (7/10) κυκλοφόρησε ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο Μάρκο Ρόις έχει συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο, από τώρα, για το καλοκαίρι του 2016! Σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης, στο deal εμπλέκεται και η Μπορούσια. Διότι ο Ρόις θα ανήκει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2015, αλλά θα παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο στην γερμανική ομάδα και θα ενταχθεί κανονικά στους Καταλανούς το 2016, όταν είναι προγραμματισμένες οι αλλαγές στο ρόστερ! Εκπληκτικά πράγματα, τα οποία, αν επιβεβαιωθούν, θα αναδείξουν το μέγιστο επίπεδο οργάνωσης και προγραμματισμού, που εφαρμόζεται στο μεγάλο κλαμπ της Βαρκελώνης!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα