Σενάριο πώλησης του Μάντζουκιτς από Ατλέτικο!

Σενάριο, το οποίο αν επιβεβαιωθεί, θα ισοδυναμεί με «βόμβα μεγατόνων», κυκλοφόρησε το τελευταίο 24άωρο, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσιάζεται έτοιμη να παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της, Μάριο Μάντζουκιτς!

Η άφιξη του Φερνάντο Τόρες στους πρωταθλητές Ισπανίας έχει προκαλέσει γενικότερες αναταράξεις στο κλαμπ της Μαδρίτης. Ο διεθνής επιθετικός πρέπει να παίζει στην ενδεκάδα, γεγονός που αυτόματα θέτει εκτός του Κροάτη. Ο Μάντζουκιτς αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου ως αντικαταστάτης του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πήγε στην Τσέλσι. Οι επιδόσεις του κάθε άλλο παρά αρνητικές μπορούν να χαρακτηριστούν, αφού έχει ήδη σημειώσει 12 τέρματα, σε 22 αγώνες που έχει αγωνιστεί.

Ωστόσο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παράγοντες της Ατλέτικο φέρονται να εξετάζουν υπό διαφορετικό πρίσμα το όλο θέμα. Ποντάρουν πολλά στον Φερνάντο Τόρες, ενώ θεωρούν πολυτέλεια να έχουν έναν παίκτη με το βεληνεκές του Μάντζουκιτς, στον πάγκο.

Οι Μαδριλένοι κοστολογούν στα 40 εκατομμύρια ευρώ τον Κροάτη επιθετικό, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις αγγλικές ομάδες και συγκεκριμένα τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Η τελευταία βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, καθώς έχει πληγεί από σημαντικούς τραυματισμούς, με τους Αγουέρο, Ντζέκο και Γιόβετιτς να βρίσκονται νοκ άουτ για το επόμενο διάστημα.

Η Λίβερπουλ είναι γνωστό πως αναζητεί απεγνωσμένα έναν φορ ποιότητας, προκειμένου να καλύψει το κενό από την παραχώρηση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα. Η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι δεν απέδωσε όπως περίμενε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος, ακριβώς εξαιτίας της αστοχίας του στο συγκεκριμένο θέμα, έχει τεθεί υπό καθεστώς αμφισβήτησης από τους «κόκκινους». Όσον για την Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί διαχρονικό στόχο του τον Μάριο Μάντζουκιτς, παρότι τη συγκεκριμένη περίοδο διαθέτει σχετική υπεροπλία στη γραμμή κρούσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα