«Σεξουαλική βία» στα γυρίσματα ταινίας της καταγγέλλει ότι βίωσε δημοφιλής ηθοποιός (εικόνα)

 

Δικαστικά κινήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός κατά των παραγωγών της ταινίας που πρωταγωνιστεί αφού τη χρησιμοποίησαν σεξουαλικά, χωρίς να πάρουν την άδειά της. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Άμπερ Χάρντ που πριν από ένα χρόνο απασχόλησε τα ΜΜΕ, με το επεισοδιακό της διαζύγιο με τον Τζόνυ Ντεπ, επανήλθε στις δικαστικές αίθουσες για τη μορφή βίας που δέχτηκε στα κινηματογραφικά πλατό.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός κατάγγειλε τους παραγωγούς της ταινίας «London Fields» αναφορικά με τις σκηνές σεξ και γυμνού που υπήρχαν στο σενάριο και παρά τους όρους της, εκείνη ντούμπλαραν το κορμί της με κομπάρσο ώστε να δοθεί η εντύπωση στο κοινό ότι η γυμνή πρωταγωνίστρια είναι η ίδια.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της την περασμένη Πέμπτη στο δικαστήριο: «Η κρυφή κινηματογράφηση των διπλών σκηνών με κομπάρσο στη θέση της Amber, δεν ήταν γνωστή στη Heard και έλαβαν χώρα με ένα βασικό πλήρωμα τεχνικών λίγο αφού η εντολέας μου είχε ολοκληρώσει το γύρισμα και είχε αποχωρήσει από το στούντιο. Η διπλή σκηνή περιελάμβανε μία πορνογραφική σκηνή σεξ στην οποία η Amber Heard δε θα είχε συμφωνήσει ποτέ να παίξει, ενώ ήταν έτσι γυρισμένη η σκηνή που κανείς να μην καταλάβαινε τη διαφορά ανάμεσα στην κομπάρσο και την Amber».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα