Σεφτέ με τρεις μεταγραφές για Ολυμπιακό

Την απόκτηση τριών παικτών ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας… σεφτέ στις ανακοινώσεις, καθώς τις επόμενες ημέρες έρχονται νέες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Πρόκειται για τους Παπ Αμπού Σισέ, Λεονάρντο Κούτρη και Σπύρο Ρισβάνη, που με αυτή τη σειρά είδαν το όνομα τους να φιγουράρει στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ. Στο μεταξύ, την έναρξη της νέας σεζόν σηματοδότησε στον Ολυμπιακό το ραντεβού της Τετάρτης (14/6) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, όπου οι παίκτες είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον Μπέσνικ Χάσι (παρουσία και του Γιάννη Βρέντζου) και πέρασαν σε γκρουπ από τις καθιερωμένες εξετάσεις.

Ο Παπ Αμπού Σισέ επί της ουσίας είχε κλείσει από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έμεινε στην Αζαξιό μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο 22χρονος στόπερ έπαιξε στην AS Pikine στην πατρίδα του και πήγε στη Γαλλία τον Γενάρη του 2015, ενώ είναι μια φορά διεθνής με την U-20 της Σενεγάλης. Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό είναι τετραετούς διάρκειας.

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι επίσης ένας παίκτης που ο Ολυμπιακός είχε για χρόνια στο μικροσκόπιο του. Για την ακρίβεια από το 2013, που ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ αγωνιζόταν στην Κρήτη με τη φανέλα του Εργοτέλη. Από την πλευρά του, ο Σπύρος Ρισβάνης αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στην πρώτη ομάδα του οποίου έκανε 24 συμμετοχές πριν μεταπηδήσει στον Πανιώνιο, αρχικά ως δανεικός και εν συνεχεία ως ελεύθερος παίκτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα