Σε άσυλο αστέγων ζει ο γιος πολυεκατομμυριούχου τραγουδιστή (εικόνες)

Αν και ο πατέρας του έχει εκατομμύρια, εκείνος κοιμάται στους πέντε δρόμους, και στην καλύτερη σε ένα παγκάκι. Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου πραγματικά σοκάρει, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο βιολογικός του γιος, ζει κάτω από άθλιες συνθήκες. Ο λόγος για τον Τζον Τζόουνς, γιο του Τομ Τζόουνς, που αυτές τις μέρες φιλοξενείται σε άσυλο αστέγων στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο 29χρονος μουσικός δεν έχει γνωρίσει ούτε έχει μιλήσει ποτέ με τον πατέρα του. Δεν εγκαταλείπει όμως τις προσπάθειες να τον συναντήσει, παρότι εκείνος δεν το θέλει.

«Θα ήθελα να του μιλήσω για φυσιολογικά πράγματα, όπως, για παράδειγμα, πώς είναι η δική του ζωή, πώς είναι η δική μου. Θέλω να τον δω πριν να είναι πολύ αργά» λέει ο Τζον Τζόουνς.

Ο διάσημος τραγουδιστής αρνούνταν ότι ήταν ο βιολογικός του πατέρας ως και το 2008 όταν δικαστήριο τον ανάγκασε να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας, το οποίο απέδειξε ότι είναι παιδί του, καρπός της εφήμερης γνωριμίας του με το μοντέλο Κάθριν Μπέρκερι σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα