Σε… αναμμένα κάρβουνα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 29 Μαρτίου, εντός πρώτου δεκαημέρου του Απριλίου επρόκειτο να κατατεθεί από τη νομική πλευρά του Γιώργου Σπανού, η αίτηση αλλαγής περιοριστικών όρων του ισχυρού άνδρα της ΕΤΕΚΑ Α.Ε. και του Ατρομήτου και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να οριστεί η δίκη.

Τελικά, η αίτηση όντως κατατέθηκε την εβδομάδα που διανύουμε και πλέον αναμένεται αν θα υπάρξουν τα… ευχάριστα νέα για τον μεγαλομέτοχο των «κυανολεύκων».

Αυτό είναι και το κλίμα που προκύπτει από το περιβάλλον του Γιώργου Σπανού.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται λόγος για «αισιοδοξία» όπως διαρρέεται τις τελευταίες ώρες, καθώς δεν υπάρχει κάτι απτό στα χέρια της νομικής εκπροσώπησης του προέδρου του Ατρομήτου. Όλοι βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα για την απόφαση και ελπίζουν ότι η υπερασπιστική γραμμή που έχει «χαραχθεί» θα είναι ικανή ώστε να αφεθεί ελεύθερος ο Γιώργος Σπανός.

Όσο για την απόφαση και πότε αυτή θα ανακοινωθεί, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το… χρονοδιάγραμμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να τραβήξει σε μάκρος αφού τέτοιες διαδικασίες κατά κανόνα δεν καθυστερούν ιδιαίτερα.

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΣΤΕΡΗΣ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα