Σε αναμονή ποινικών διώξεων στο ποδόσφαιρο!

Εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση της Εισαγγελίας για τις ποινικές διώξεις που θα ασκήσει στην υπόθεση ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, θα ανακοινώσει το πόρισμά του μετά από δύο χρόνια δικαστικής έρευνας για την έκρηξη στον φούρνο τού πρώην διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, στην Καλαμάτα, καθώς και άλλων υποθέσεων, οι οποίες ενέχονται στη δικογραφία που θα σχηματιστεί.

Μέχρι τώρα, έχουν καταθέσει ανωµοτί στον αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών συνολικά έντεκα άτοµα. O πρόεδρος της EΠO Γιώργος Σαρρής, ο β΄ αντιπρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, το µέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Aριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην νοµικός σύµβουλος της EΠO Θόδωρος Kουρίδης, ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας Θανάσης Mπριάκος, το πρώην µέλος της KEΔ Γιώργος Δούρος, οι πρόεδροι του Oλυµπιακού και του Λεβαδειακού B. Mαρινάκης και Γ. Kοµπότης αντίστοιχα, και τρεις διαιτητές από τον πίνακα της Super League, οι Aµπάρκιολης, Kάµπαξης, Iωαννίδης.

Και οι έντεκα στην κατάθεσή τους στις 15 Σεπτεµβρίου µέσω υποµνηµάτων είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες. H υπόθεση για όσους από τους κατηγορούµενους ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήµατος θα πάει σε ανακριτή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα