Σε… αστρολόγο για θέματα διεθνούς πολιτικής ο Γκρουέφσκι!

Τις συμβουλές… αστρολόγου ζήταγε ο Νίκολα Γκρουέφκσι για κρατικά θέματα και τη διεθνή πολιτική. Ασφαλώς το ηχητικό απόσπασμα το οποίο διέρρευσε στο Youtube έχει προκαλέσει σάλο στα Σκόπια.

Όπως διέρρευσε στο Youtube, η φερόμενη ως αστρολόγος, μια τελωνειακή υπάλληλος ονόματι Κατερίνα Ναϊντένοβα, συμβουλεύει τον Γκρούεφσκι για διάφορα θέματα, σε μια συζήτηση η οποία φέρεται να ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2012 στο γραφείο του Σκοπιανού πρώην πρωθυπουργού.

Στον διάλογο που είδε το φως της δημοσιότητας, η γυναίκα λέει στον Γκρούεφσκι ότι οι «ξένοι», εννοώντας πιθανότατα παράγοντες της διεθνούς πολιτικής, έχουν θετική άποψη για εκείνον παρότι ο ίδιος δείχνει ψυχρός και απόμακρος.

«Πρέπει να δείχνεις θέρμη, όχι σαν την χειραψία που είχες με την Μέρκελ», είναι η συμβουλή της αστρολόγου, ενώ ακολουθούν ερωτήσεις από έναν άνδρα, η φωνή του οποίου να είναι του Γκρουέφσκι.

Ακόμη, η γυναίκα τον συμβουλεύει να μην προχωρήσει η ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ε.Ε., καθώς ανησυχεί ότι η Ενωση «θα καταρρεύσει».

Ερωτηθέν για το κατά πόσο το ηχητικό απόσπασμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το επιτελείο του Γκρούεφσκι, απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα