Σε Λονδίνο και Παρίσι ο ατζέντης του Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα παραχωρείται και… επισήμως από την Παλέρμο, καθώς, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή συγκεντρώνει όλες τις προσφορές, τις οποίες θα εκτιμήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τον Μαουρίτζιο Ζαμπαρίνι, ο μάνατζερ του Ντιμπάλα ταξιδεύει στο Λονδίνο και στο Παρίσι, προκειμένου να διαπραγματευτεί τις προσφορές της Τσέλσι και της Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.

Ο Ζαμπαρίνι θα συγκεντρώσει όλες τις προσφορές, τις οποίες θα αξιολογήσει και θα προχωρήσει τη διαπραγμάτευση με εκείνη που θεωρεί ο ίδιος πιο συμφέρουσα και που βέβαια, θα καλύπτει τις φιλοδοξίες και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Η Παλέρμο έχει ορίσει ως γραμμή εκκίνησης για την παραχώρηση του παίκτη το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ζαμπαρίνι δεν άφησε τίποτε στο… σκοτάδι, αποκαλύπτοντας πως από την Ιταλία έχει προτάσεις από τη Γιουβέντους και τη Ρόμα, ενώ ο ίδιος έδωσε άδεια στον μάνατζερ του παίκτη να ταξιδέψει στην Αγγλία και στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τον Ζαμπαρίνι, για τον Ντιμπάλα υπάρχουν προτάσεις από τις Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Ίντερ, Γιουβέντους, Ρόμα και Νάπολι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα