Σε μεγάλους μπελάδες ο Νεϊμάρ

Μετά την πρόσφατη ιστορία του Λιονέλ Μέσι ο οποίος γλίτωσε τη φυλακή και τιμωρήθηκε απλά με μουντζούρα στο ποινικό του μητρώο και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, ένας ακόμη πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει το φάσμα της «στενής».

Ο Νεϊμάρ έμπλεξε για τα καλά με την ισπανική δικαιοσύνη, καθώς η εισαγγελία Βαρκελώνης τον χαρακτηρίζει συνυπεύθυνο της νέας υπόθεσης φοροδιαφυγής (μετά από αυτή του Μέσι), την οποία χρεώνονται οι διοικήσεις της Μπάρτσα και της Σάντος (τα φυσικά πρόσωπα) και διάφοροι μάνατζερ!  Μάλιστα, υπάρχει πρόταση για φυλάκιση δύο ετών και ο Βραζιλιάνος σταρ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να γλίτωσε, αλλά όλη αυτή η υπόθεση τον έχει αναστατώσει σε βαθμό που κάνει σκέψεις αποχώρησης από την ομάδα κι αν στην ίδια διαδικασία μπει και ο Νεϊμάρ, τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για την ούτως ή άλλως στριμωγμένη ποινικά και οικονομικά διοίκηση της Μπάρτσα. Το μόνο θετικό για την Μπαρτσελόνα είναι πως ο βασικός εμπλεκόμενος – ο πρώην πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ – έχει φύγει από το κλαμπ, καθώς ως γνωστόν οι πρόεδροι στο συγκεκριμένο σύλλογο πάνε και έρχονται.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα