Σε Νάουσα, Βέροια, Καβάλα και Σέρρες ο Σταύρος Θεοδωράκης

Διήμερη περιοδεία στη Νάουσα, τη Βέροια, την Καβάλα και τις Σέρρες πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Το σημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Οινοποιείο Δαλαμάρα και συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη, ενώ θα πραγματοποιήσει κι επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Venus Growers.

Το απόγευμα στις 17.00 θα παρακολουθήσει ημερίδα για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών στον Χώρο Τέχνης.

Αργότερα θα μεταβεί στην Βέροια, όπου είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη. Στις 19.00 θα έχει ανοιχτή συνάντηση με πολίτες στον πολυχώρο Ελιά στην ομώνυμη πλατεία στη Βέροια.

Αύριο το πρόγραμμα του επικεφαλής του Ποταμιού περιλαμβάνει επίσκεψη στο ΙΝΑΛΕ (Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας) στην Νέα Πέραμο Καβάλας στις 11.15 και μία ώρα αργότερα συνάντηση με την δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα στο Δημαρχείο. Μετά τη συνάντηση με την δήμαρχο Καβάλας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Αύριο το απόγευμα η διήμερη περιοδεία ολοκληρώνεται με ανοιχτή συνάντηση με φορείς, πολίτες και ΜΜΕ της πόλης στο καφέ Bόλτα στις Σέρρες (19.00).

Στην διήμερη περιοδεία του θα χρησιμοποιήσει και το νέο σύνθημα «Ενώνω, προχωράμε, νικάμε», όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις που πρεσβεύει για τον νέο κεντρώο φορέα μέσα από το νέο ενημερωτικό φυλλάδιο που διανέμει στο πολιτικό του γραφείο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα