“Σε ομηρία ο ΣΥΡΙΖΑ από τους ΑΝΕΛ”, λέει η ΔΗΣΥ που καρφώνει και τον Θεοδωράκη

“Η διασφάλιση χωρών προσευχής για όλους τους πολίτες, για κάθε θρησκεία, είναι υποχρέωση μιας σύγχρονης, ευρωπαϊκής, δημοκρατικής πολιτείας”, τονίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη σε ανακοίνωσή της.

«Πιστοί στις αρχές μας ως προοδευτικό κόμμα, ψηφίσαμε στην Βουλή την διάταξη για τα θέματα λειτουργίας ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Η ίδρυση και λειτουργία του τεμένους στην Αθήνα υπήρξε διακομματική απόφαση, αυτονόητη για ένα σύγχρονο, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό κράτος. Αυτήν την απόφαση υπηρετεί με συνέπεια η Δημοκρατική Συμπαράταξη», συνεχίζει.

Και καταλήγει: “Οι λοιπές, δήθεν ευρωπαϊκές – μεταρρυθμιστικές δυνάμεις δεν θα κρυφτούν πίσω από την θετική ψήφο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.  Η Ν.Δ. οφείλει απαντήσεις. Όσοι ψηφίζουν μέσω twitter δεν αξίζουν σχολιασμό (σαφέστατο καρφί κατά του Θεοδωράκη). Φαίνεται ότι για όλους αυτούς οι αρχές και αξίες, ισχύουν μόνο αν δεν θιγούν τα μικροκομματικά συμφέροντα τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ  επιβεβαιώνει καθημερινά ότι είναι όμηρος της ακροδεξιάς, των ΑΝΕΛ προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους. Με τη στάση τους είναι εκτεθειμένοι απέναντι στους προοδευτικούς πολίτες”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα