Σε πανσιόν στην Εύβοια εργάζεται για τα ως προς το ζην δημοφιλής ηθοποιός

Έχοντας περάσει πολλά με την υγεία του, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα σε δημόσιο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ειδική θεραπεία αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, τους τελευταίους μήνες παραμένει εξαφανισμένος από τον τηλεοπτικό χάρτη και τη showbiz γενικότερα.

Ο Φώτης Σπύρος μετά από 25 χρόνια πετυχημένης παρουσίας σε σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις, σε συνέντευξή του στην Espresso εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να αποσυρθεί μόνιμα στην Εύβοια και να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση.

«Αλλάζω λάμπες, βιδώνω, λαδώνω και, αν χρειαστεί, βάφω κιόλας. Νιώθω πολύ ήρεμος εδώ, στον Αγιόκαμπο. Έχω τη θάλασσα στα πόδια μου, πηγαίνω καθημερινά για ψάρεμα και ευχαριστώ τον θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω ένα καλοκαίρι χωρίς θεατρικές υποχρεώσεις και περιοδείες. Αν χρειαστεί κάνω και τον ρεσεψιονίστ. Εξυπηρετώ τον κόσμο που έρχεται και οι περισσότεροι, όταν με βλέπουν μου λένε το ίδιο πράγμα: “Μοιάζετε πολύ με τον ηθοποιό…”. Πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη φράση τους, παραδέχομαι ότι είμαι, όντως, αυτός ο ηθοποιός», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα