Σε πελάγη ευτυχίας ο Κλαούντιο Ρανιέρι

Λίγους μήνες πριν τον έβγαζαν «άχρηστο» στην Ελλάδα… Τώρα, οδηγεί την κούρσα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League και μάλιστα με τη Λέστερ! Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, περί ου ο λόγος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, πολύ δε περισσότερο μετά και τη νίκη επί της Τσέλσι…

«Είπα στους παίκτες ότι χρειαζόμαστε πέντε ακόμα πόντους για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Έβαλα το στόχο των 40 πόντων στο ξεκίνημα της σεζόν και όταν φτάσουμε σε αυτό το νούμερο, τότε θα αλλάξουμε στόχο. Είναι μία μαγική στιγμή για την ομάδα αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Δεν θέλω να ξυπνήσω, θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι μαζί με τους οπαδούς μας! Μην γελάτε! Δεν ξέρω πότε θα πάρουμε αυτούς τους πέντε πόντους που μας λείπουν. Τώρα έχουμε τα εκτός έδρας ματς με Έβερτον και Λίβερπουλ και τα παιχνίδια με Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και Μπόρνμουθ, που είναι φανταστική στην έδρα της. Αυτά είναι δύσκολα ματς. Αφήστε με να φτάσω τους 40 πόντους και μετά θα σκεφτώ τον επόμενο στόχο μας.

Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αγοράσει είτε τον Βάρντι είτε τον Μαχρέζ τον Ιανουάριο. Δεν έχουν τα χρήματα για να το κάνουν, ενώ οι παίκτες αυτοί δεν έχουν τιμή. Η απόδοσή τους κόντρα στην Τσέλσι ήταν φανταστική, όμως νομίζω πως αυτό ήταν η κορυφή του παγόβουνου, καθώς πίσω τους υπάρχει ένα σπουδαίο συλλογικό πνεύμα. Ξέρουμε ότι είναι τα αστέρια μας αυτοί οι παίκτες αλλά και οι άλλοι ποδοσφαιριστές παίζουν επίσης εξαιρετικά. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να κερδίζεις μεγάλους πρωταθλητές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα