Σε πρόγραμμα απεξάρτησης ο Μπεν Άφλεκ

 

Θέλοντας να δώσει δύναμη να ξεπεράσουν τον εθισμό με τον οποίο πάλεψε και ο ίδιος, ο Μπεν Άφλεκ δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για αυτό.

Ο 44χρονος ηθοποιός που όλο αυτό το διάστημα δεν είχε πει τίποτα για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, βρήκε τελικά τη δύναμη και το θάρρος να εξομολογηθεί το πρόβλημά του, αναρτώντας το εξής κείμενο στις σελίδες του στα social media.

 «Ολοκλήρωσα τη θεραπεία για εξάρτηση από το αλκοόλ. Κάτι που έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου στο μέγιστο βαθμό και να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν πως δεν είναι ντροπή να παίρνεις βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να είναι η «πηγή δύναμης» για οποιονδήποτε εκεί έξω χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα. Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης της Jen, η οποία με στήριξε και νοιάστηκε για τα παιδιά μας, την ώρα που έκανα τη δουλειά που είχα αναλάβει. Αυτό ήταν το πρώτο από τα πολλά βήματα που θα ακολουθήσουν για μία θετική επανένταξη ανάρρωση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα