Σε πρώτο πλάνο Αμραμπάτ και Φινμπόγκασον

 Τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί στον Ολυμπιακό να ασχολούνται με τις εκλογές και συγκεκριμένα με το δήμο Πειραιά, αλλά από αύριο οι μεταγραφικές αναζητήσεις θα περάσουν στο πρώτο πλάνο.

Πρώτοι στόχοι για τη μεσοεπιθετική ενίσχυση είναι οι Νορντίν Αμραμπάτ και Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Το ενδιαφέρον για την απόκτηση των δύο έχει επιβεβαιωθεί τόσο από τον Μίτσελ όσο και από τον μεγαλομέτοχο, Βαγγέλη Μαρινάκη και η περίπτωση του πρώτου είναι απείρως πιο απλή υπόθεση απ’ αυτή του Ισλανδού.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι για το δανεισμό του Μαροκινού εξτρέμ, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξασφαλίζουν παράλληλα και μια πολύ συμφέρουσα οψιόν για το καλοκαίρι του 2015.

Όσο για τον επιθετικό της Χέρενφεν, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη μεταγραφή καθώς όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, η πρώτη πρόταση των «ερυθρολεύκων» απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες αν και άγγιζε τα 5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τη Χέρενφεν η ελάχιστη καταβολή που απαιτείται είναι περίπου τα διπλάσια, δηλαδή 9 εκατ. ευρώ, κάτι που καθιστά την μεταγραφή ανέφικτη. Στην πλατεία Αλεξάνδρας ποντάρουν στο γεγονός ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος του χρόνου και ίσως πιέσει με τον τρόπο του τη Χέρενφεν να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα