Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις στον Ατρόμητο

Τα δύο πιο hot ονόματα του ρόστερ που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι του 2014 θέλει να προστατέψει η διοίκηση του Ατρομήτου και για αυτό έχει ήδη κανονίσει ραντεβού με τους εκπροσώπους του Θανάση Καραγκούνη αλλά και του Ματίας Ιγκλέσιας.

Για την ακρίβεια, οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην ερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή στα μέσα Νοέμβρη, όταν η εθνική ομάδα θα κληθεί να δώσει τους δύο αγώνες κόντρα στη Ρουμανία.

Οι δύο παίκτες έχουν προτεραιότητα μεταξύ των υπολοίπων που επίσης εκπνέουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι του 2014 (Εντουάρντο Μπρίτο, Νίκος Λαζαρίδης, Στάθης Ταυλαρίδης, Τάσος Καραμάνος, Χρήστος Αρκούδας, Πίτου Γκαρσία, Μιχάλης Σηφάκης) καθώς φημολογείται ότι υπάρχουν ομάδες στη γωνία που ετοιμάζονται να τους αποκτήσουν ως ελεύθερους. Αυτή μάλιστα είναι μια κατάσταση που έχει ξαναζήσει ο Ατρόμητος με τους Τάτο, Ιτάνζ και Σκόνδρα και ουσιαστικά αναγκάστηκε να τους πουλήσει σε πολύ χαμηλότερη τιμή απ’ ότι θα ήθελαν και οι ίδιοι και φυσικά κάτι τέτοιο θέλουν να το αποφύγουν.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες παρουσιάζονται θετικοί να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Περιστέρι αφού δεν έχουν κανένα απολύτως παράπονο από τη διοίκηση ή την τωρινή τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα