Σε πρώτο πλάνο ο Σαμπαόλι!

Δεν έχει εργαστεί ποτέ στην Ευρώπη! Ωστόσο, τον συνοδεύουν καλές συστάσεις και τα τελευταία χρόνια έχει και επιτυχίες στο βιογραφικό του. Και τα… νέα αυτά έφτασαν και στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που ξαφνικά τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί του.

Η Εσπανιόλ, μια ακόμη ισπανική ομάδα (άγνωστη προς το παρόν), η Λάτσιο και η ΑΕΚ τον έχουν προσεγγίσει και μάλιστα «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ του έχει κάνει και δυνατή πρόταση. Μένει να φανεί αν το πρότζεκτ της Ένωσης είναι αυτό που θα τον προσελκύσει περισσότερα από εκείνα των άλλων ομάδων, στα σαφώς πιο προηγμένα πρωταθλήματα.

Στην Ένωση θεωρούν πως έχουν ένα αβαντάζ. Του προσφέρουν μία θέση σε ένα πρωτάθλημα όχι τόσο απαιτητικό, για να μπορέσει ευκολότερα να ενσωματωθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σε μία ομάδα που ρεαλιστικά μπορεί να κερδίσει τίτλους, άρα να του φτιάξει το προφίλ (το οποίο θα θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο σε ένα κλαμπ όπως η Εσπανιόλ ή η Λάτσιο).

Η ΑΕΚ είναι επερχόμενη δύναμη – όπως και να το κάνουμε – και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που κατάφερε με σχετική άνεση να προσελκύσει παίκτες όπως ο Ντιντάκ, ο Μπαρμπόσα, ο Μπουονανότε και ο Βάργκας, που αγωνίζονταν στο παρελθόν σε καλύτερα πρωταθλήματα ή σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες (όλοι τους πείστηκαν πως θα ανέβει η αξία τους). Το ίδιο, λοιπόν, μπορεί να συμβεί και με τον Σαμπαόλι.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα