Σε τεντωμένο σκοινί ο «γηραιός»!

Μπρος στο φάσμα ενός ακόμη «εξωαγωνιστικού» υποβιβασμού ο Ηρακλής! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται να βρίσκεται σε δεινή θέση και ο φάκελος αδειοδότησης θεωρείται ήδη το. πρώτο φαβορί για απόρριψη από την Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΠΟ.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης, ήταν μέχρι πέρσι ένας άνθρωπος που φαινομενικά έβγαζε τον Ηρακλή από τον κόσμο των προβλημάτων. Η πορεία στη Football League, οι υπεραισιόδοξες δηλώσεις του, οι συχνές εμφανίσεις του και η όπως και να το κάνουμε εύκολη φετινή παραμονή χωρίς ιδιαίτερες μετεγγραφές το καλοκαίρι (μόνο του Βέλλιου), είχαν κάνει την παρουσία του Ηρακλή να φαίνεται υγιέστατη.

Σήμερα, όμως, ο Παπαθανασάκης είναι εξαφανισμένος, φαίνεται να έχει μείνει πίσω σε πληρωμές διακανονισμών και δύσκολα με αυτή τη συμπεριφορά θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ. Ο κόσμος του Ηρακλή «βράζει», διότι βλέπει και πάλι ορατό το φάσμα του υποβιβασμού στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Και το χειρότερο όλων ποιο είναι: Ότι αποδεικνύεται πιο περίτρανα από ποτέ ότι η Θεσσαλονίκη δεν έχει χώρο στην Ελλάδα του σήμερα για πολλές μεγάλες ομάδες.

Ο Ηρακλής έχει μία μεγάλη ιστορία, αλλά δεν προσελκύει χορηγούς, δεν εμφανίζεται κάποιος με όραμα και χρήματα να πάρει την ομάδα από το χέρι και δεν διαθέτει και τον κόσμο για να αναλάβει ο ίδιος την ομάδα σε μία μορφή «λαϊκής διοίκησης». Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα