Σε τεντωμένο σχοινί

Η «κατηφόρα» στον Άρη φαίνεται ότι δεν έχει… φρένο καθώς πέρα από τα δεδομένα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα της ΠΑΕ, τις τελευταίες ώρες τα μέλη του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη σκέφτονται πολύ σοβαρά να παραιτηθούν, αντιδρώντας έτσι στις συνεχιζόμενες κατηγορίες των οργανωμένων οπαδών.

Το περιστατικό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των οπαδών που ζητούν μέχρι και την κατάργηση της ΚΜΑ που την χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων ως περιοδεύων θίασο.

Κατόπιν αυτών των γεγονότων τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. έχουν εκφράσει ανοιχτά τάσεις φυγής, ώστε να ικανοποιήσουν το αίτημα των οπαδών και να τρέξουν οι εξελίξεις όπως άλλωστε το έχουν ζητήσει.

Μάλιστα, αποφάσισαν να συγκληθεί εκτάκτως Δ.Σ. στο οποίο θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα, με την προοπτική της ομαδικής παραίτησης να έχει πέσει στο τραπέζι.

Βέβαια, αυτή η εξέλιξη θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις αφού υπάρχουν μέλη που έχουν πληρώσει συνδρομή, μετοχές που είναι στην κατοχή του φορέα, το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ για τον οικονομικό έλεγχο της 8ετίας 2004-12 που θα βγει μετά την απόφαση για το 99 και φυσικά ο ελεγκτικός ρόλος που ασκεί η «ΚΜΑ» στο εκάστοτε Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Με άλλα λόγια, ουσιαστικά θα ανοίξει ένας κύκλος συζήτησης που στον ορίζοντα θα φέρει πολλές εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα