Σε τραχειοτομή υπεβλήθη η Βιργινία Λεούση

 

Μετά από μία πολυήμερη παραμονή στην εντατική μονάδα του «Μετροπόλιταν», η Βιργίνα Λεούση υπεβλήθη σε επέμβαση τραχειοτομής, προκειμένου να προστατευτεί ο οργανισμός της από μικρόβια. Αν και οι γιατροί να κάνουν ότι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσουν τη γνωστή αστρολόγο να «ξυπνήσει» μετά την ανακοπή καρδιάς που έπαθε από αλλεργικό σοκ, η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη.

«Περιμένουμε να ξυπνήσει. Αυτό προσευχόμαστε. Νομίζουμε πως η Βιργινία μας βρίσκεται σε ταξίδι. Αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτό που συμβαίνει», λέει στην «Εspresso» η συνεργάτιδά της Ιωάννα Καρατόλου, που καθημερινά βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Οι ημέρες και οι νύχτες μας είναι βασανιστικές. Αλλά δεν χάνουμε την ελπίδα μας. Το νέο εγκεφαλογράφημα δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ενώ χθες το μεσημέρι υποβλήθηκε σε επαναληπτική μαγνητική εγκεφάλου και περιμένουμε ενημέρωση από τους γιατρούς, στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας και ιερείς που γνωρίζουν τη μεγάλη πίστη της Βιργινίας στον Θεό προσεύχονται με τη σειρά τους να αναρρώσει γρήγορα», συμπληρώνει.
Ο σύζυγος της αστρολόγου Μιχάλης Σεράτος δεν φεύγει λεπτό από το ιδιωτικό νοσοκομείο, που έχει γίνει το δεύτερο σπίτι του.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα