Σε χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς υπεβλήθη ο νεογέννητος γιος γνωστού ηθοποιού (εικόνες)

Ο μόλις λίγων ημερών «άγγελός» τους διαγνώστηκε με μια σοβαρή πάθηση στην καρδούλα του, που έχριζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Τα όσα ακολούθησαν λίγες μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου γιο τους τις 21 Απριλίου, σκίασαν την απόλυτη ευτυχία του ζευγαριού. Ο νεογέννητος γιος τους αν και με το που γεννήθηκε έδειχνε να είναι ένα φυσιολογικό και υγιές μωρό, όπως εξήγησε μέσα από το σόου που παρουσιάζει ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Τζίμι Κίμελ, υπεβλήθη σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς, που ευτυχώς για τον ίδιο και τη σύζυγό του, είχε αίσιο τέλος.

 «Η γυναίκα μου ήταν στο κρεβάτι και ξεκουραζόταν, μια νοσοκόμα στο Cedars-Sinai, ακροάστηκε την καρδιά του και άκουσε ένα μουρμούρισμα στην καρδιά του και παρατήρησε ότι ήταν λίγο μοβ, κάτι που δεν είναι σύνηθες», είπε ο ηθοποιός-παρουσιαστής και συνέχισε.  «Οι νοσοκόμες, πίστευαν ότι δεν λαμβάνει αρκετό οξυγόνο το αίμα του, η καρδιά του ή οι πνεύμονές του… Ήταν απλά το πιο τρομακτικό πράγμα, η γυναίκα μου προσπαθούσε να αναρρώσει στο δωμάτιό της και δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε!».

Όπως τους εξήγησαν λίγη ώρα αργότερα και μετά από εξετάσεις, ο μικρός γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και ότι υπήρχε μία «τρύπα» στον τοίχο της αριστερής και δεξιάς πλευράς της καρδιάς του.

 «Θα χρειαστεί να κάνει ακόμη μία χειρουργική επέμβαση σε 3-6 μήνες,» είπε ο παρουσιαστής ενώ αποκάλυψε ότι ο Μπίλυ  θα χρειαστεί να κάνει και μία τρίτη «χειρουργική επέμβαση που δεν μπορούν να αποφύγουν, όταν θα είναι σε μεγαλύτερη ηλικία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα