Σε 3 παγκόσμιες εκθέσεις ιατρικού τουρισμού η Euromedica

Σε τρεις διεθνείς εκθέσεις Ιατρικού Τουρισμού και συγκεκριμένα στο Greek Health Tourism Integration Conference στην Αθήνα (22-23/02/2014), στο Moscow Medshow στη Ρωσία (1-2/03/2014) και στο International Medical Travel Exhibition and Conference (IMTEC) στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (5-6/03/2014) συμμετείχε ο Όμιλος Euromedica.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στις συγκεκριμένες εκθέσεις, ο Όμιλος Euromedica έδωσε έμφαση σε ιατρικές υπηρεσίες στις οποίες κατέχει εξειδίκευση και άριστη τεχνογνωσία, όπως η αποκατάσταση, η οφθαλμολογία, η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, ο τομέας προληπτικού ελέγχου υγείας (Check up) κ.α. και πρόβαλλε τις μεγάλες γενικές νοσηλευτικές μονάδες όπως η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, αλλά και εξειδικευμένα κέντρα όπως το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης, και τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Γένεσις, μονάδες που αποτελούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Ομίλου στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων και της Μεσογείου.

Η συμμετοχή του Ομίλου Euromedica στις μεγάλες εκθέσεις ιατρικού τουρισμού, εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Ομίλου να επενδύσει στον αναπτυσσόμενο κλάδο του Ιατρικού Τουρισμού. Με πάνω από 13.000 συνεργαζόμενους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ο Όμιλος προβάλλει συντονισμένα και στη διεθνή ιατρική κοινότητα, την πολύχρονη και διεθνή εμπειρία του, αλλά και το υψηλό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών και φιλοξενίας που παρέχουν οι 68 μονάδες του σε 25 πόλεις πανελλαδικά.

Το περίπτερο της Euromedica στις διεθνείς εκθέσεις ιατρικού τουρισμού
Το περίπτερο της Euromedica στις διεθνείς εκθέσεις ιατρικού τουρισμού
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα