Σημαντικός παίκτης, σημαντικός άνθρωπος

Το ταλέντο ενός ποδοσφαιριστή έχει την σημασία του για τα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά έως εκεί. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής, αλλά αποδεικνύεται και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, τουλάχιστον για 750 παιδιά στο Κραγκούγκεβατς.

Ο μέσος του Ολυμπιακού δώρισε το ποσό των 10.000 ευρώ, προκειμένου να ανακαινιστούν οι χώροι σε σχολείο του Κραγκούγκεβατς, στη Σερβία, όπου στεγάζονται περισσότεροι από 750 μαθητές. Πρόκειται για το 3ο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο πέρασε και ο ίδιος τα πρώτα του μαθητικά χρόνια.

Με αυτό το ποσό ανακαινίστηκαν οι αθλητικοί χώροι. Συγκεκριμένα, μπήκε νέα περίφραξη, δάπεδο, ενώ πλέον υπάρχουν κερκίδες στα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Παράλληλα φτιάχτηκε νέα παιδική χαρά.

«Έγινε πλήρης ανακατασκευή των αθλητικών χώρων του σχολείου που έχει φτιαχτεί πριν από 40 χρόνια. Είμαστε ευγνώμονες από αυτή τη γενναιόδωρη χειρονομία του πρώην μαθητή μας και πλέον θα μπορούμε να φιλοξενούμε αγώνες στο σχολείο μας», είπε ο Σλόμπονταν Ζίβκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είπε:
«Ο αθλητισμός είναι μία δραστηριότητα που διδάσκει στα παιδιά υγιεινό τρόπο ζωής. Με τη κίνησή μου αυτή θέλω να καλέσω όλα τα παιδιά της περιοχής να έρθουν στον αθλητισμό. Αυτός είναι ο στόχος μου, να κοινωνικοποιηθούν τα παιδιά μέσω του αθλητισμού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα