Σηφάκης ο Λεβαδειακός, Μεκόντο ο Αστέρας, Απόνιο ο ΟΦΗ

Τελευταία ημέρα για μεταγραφές ελεύθερων παικτών σήμερα και ορισμένες ομάδες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για την ενίσχυση των ρόστερ τους. Δύο εξ αυτών είναι και οι Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός.

Οι Βοιωτοί συμφώνησαν με τον Μιχάλη Σηφάκη για συμβόλαιο 1+1 έτους. Οι «πράσινοι» ενισχύουν έτσι τη θέση του τερματοφύλακα με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, που μπορεί να δώσει λύσεις με την εμπειρία που διαθέτει.

Όσον αφορά στους Αρκάδες, απέκτησαν τον 20χρονο πρώην επιθετικό της Μετς, Χελβέιν Φερντίν Μούκαμ Μεκόντσο. Ο Γάλλος φορ, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα: «Νιώθω ευτυχισμένος που ήρθα στον Αστέρα, μία ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη και έχει υψηλούς στόχους. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί και να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Τέλος, τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο ΟΦΗ, αποκτώντας τον Απόνιο, έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα στην Ισπανία. Ο 30χρονος μέσος αναμένεται να αποτελέσει τον επιτελικό μέσο που ήθελε ο Γκατούζο, συνδέοντας το κέντρο με την επίθεση. Ο Απόνιο, που έχει παίξει σε Μάλαγα, Σαραγόσα και Λας Πάλμας (βασικός πέρυσι στην τελευταία), χαρακτηρίζεται για το πάθος του και πιθανότατα θα δώσει πολλές λύσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα