Σιγουριά για την επανεκλογή Τζανακούλη στη Λάρισα

Βέβαιος για την επανεκλογή του ως δήμαρχος στη Λάρισα εμφανίζεται ο επί 4 θητείες διοικητικός άρχοντας της πόλης Κώστας Τζανακούλης, ενώ μοιάζει έτοιμος να διεκδικήσει επιπρόσθετα και την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), στην περίπτωση φυσικά που ΔΕΝ καταλάβει τη θέση ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ως εν δυνάμει δήμαρχος της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στενοί συνεργάτες του κ. Τζανακούλη, «ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ θεωρεί σίγουρη η νίκη του στον δεύτερο γύρο στον δήμο της Λάρισας και λόγω του ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, δήμαρχος Καλλιθέας, δεν διεκδικεί εκ νέου τον δήμο, εκτιμάται ότι μπορεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας».

Στο επιτελείο Τζανακούλη παραδέχονται ωστόσο ότι παρά την εμπειρία που διαθέτει ο Κ. Τζανακούλης –κριτήριο ικανό να του δώσει την ηγεσία της ΚΕΔΕ, πέρα από κόμματα και εξαρτήσεις–, στην περίπτωση που ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κερδίσει τη μάχη της Αθήνας, θα έχει τότε, ως δήμαρχος Αθηναίων, το πλεονέκτημα να ηγείται ως μητροπολιτικός δήμος των υπολοίπων δήμων στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα