Σιγουριά στην Μάντσεστερ για Στρούτμαν!

Κάτι παραπάνω από σίγουροι εμφανίζονται οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφορικά με την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού Κέβιν Στρούτμαν από την ιταλική Ρόμα!

Παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις κορυφαίων στελεχών των Ρωμαίων, οι «κόκκινοι διάβολοι» πιστεύουν ότι με την προσφορά που θα καταθέσουν σε ομάδα και παίκτη, θα κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις υπάρχουν και θα εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24άχρονο ποδοσφαιριστή. Η ομάδα του Μάντσεστερ προσανατολίζεται να προσφέρει το ποσό των 31 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρόμα, ενώ οι απολαβές του Ολλανδού θα ανέρχονται σε 125.000 ευρώ τη βδομάδα! Ο Λουίς Φαν Γκάαλ καταστρώνει ήδη τα πλάνα του με τον διεθνή συμπατριώτη του στη διάθεσή του, γεγονός που αποτυπώνει το μέγεθος της αισιοδοξίας που επικρατεί.

Στην Ιταλία, πάντως, επιμένουν ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται, καθώς αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας τους, αλλά δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο ποδόσφαιρο κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί την επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα