Σισοκό και Χριστοδουλόπουλος στο «πράσινο στόχαστρο»

 

Την απόκτηση του Αμπντούλ Σισοκό και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ζήτησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσιόνι, την ίδια στιγμή που η υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο μπαίνει στο… αρχείο, εξαιτίας των αυξημένων απαιτήσεων της Κάλιαρι.

Ο Αμπντούλ Σισοκό έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα. Η καταγωγή του 26χρονου αμυντικού μέσου είναι από το Μάλι, όμως είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, και πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Οι ετήσιες απολαβές αγγίζουν τις 700.000 ευρώ, αλλά στην Ισπανία υποστηρίζουν πως πρόθεση του Αφρικανού άσου είναι να παίξει στην Primera Division, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε άλλη χώρα την καριέρα του.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, η Κάλιαρι αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ένα ποσό που δεν μπαίνουν καν σε συζήτηση οι «πράσινοι».

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει θετική άποψη για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο γνωρίζει και ο Ζιλμπέρτο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο με συμβόλαιο με την Ελλάς Βερόνα, όμως δεν πρόκειται να μείνει στην ιταλική ομάδα που υποβιβάστηκε.

Μάλιστα, η ομάδα του 30χρονου άσου δείχνει να θέλει να «ξεφορτωθεί» το βαρύ για τα οικονομικά της δεδομένα συμβόλαιο, το οποίο ξεπερνά τις 600.000 ευρώ και η περίπτωσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα