Σκάνδαλο στα «Μις Κόσμος» με την ελληνική συμμετοχή

«Γυμνή» έμεινε στα καλλιστεία «Μις Κόσμος» η Ελληνίδα καλλονή Μαρία Ψήλου. Αν και όλα έδειχναν πώς η Σταρ Ελλάς ήταν φαβορί, διεκδικώντας μία θέση στην τελική δεκάδα, λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο διαγωνισμό, οι αναποδιές διαδέχτηκαν η μία την άλλη.

Τα όσα συνέβησαν στην Κίνα σίγουρα θα της μείνουν αξέχαστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού σύμφωνα με όσα εξομολογούνται άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος, έκλαιγε τόσο πολύ που κανείς δεν μπορούσε να τη συνεφέρει. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso η ψυχολογία της έπεσε στα τάρταρα όταν τα ρούχα που περίμενε από τον οίκο Τρανούλη δεν έφτασαν ποτέ, που όπως αποκαλύφτηκε στη συνέχεια, το δέμα ξεχάστηκε στο τελωνείο.

Μην έχοντας να φορέσει τίποτα, ούτε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αλλά ούτε και  πριν, ακυρώνοντας όλες τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις της. Και σαν να μην την έφτανε αυτό, το βράδυ του τελικού είχε να αντιμετωπίσει και κάτι ακόμα, που θα μπορούσε να πάρει κάλλιστα εθνικές διαστάσεις. Αφού σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το best.gr οι διοργανωτές των καλλιστείων, την παρουσίασαν ως από τη Βουλγαρία και κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής αν ήταν εσκεμμένη κίνηση ή ανθρώπινο λάθος. Όπως και να έχει όλα αυτά συντέλεσαν στο να αμαυρώσουν την ελληνική συμμετοχή και να στερήσουν μία καλή θέση στην Ελληνίδα μοντέλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα