Σκέψεις για παραμονή του Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία!

Στη διατήρηση του Γιώργου Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και για την επόμενη περίοδο προσανατολίζεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εκτιμώντας τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κρίση ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού λοιπόν, κάτι που θα αποδειχθεί περίτρανα αν η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» επιλέξει την… ανατροπή της… παραμονής του Γ.Χ. στον πάγκο της ομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει διαμορφώσει άριστη άποψη για τον Γιώργο Γεωργιάδη, εκτιμώντας κατά κύριο λόγο τον τρόπο και την ψυχραιμία με την οποία χειρίστηκε τη σοβαρότατη κρίση που είχε ξεσπάσει στην ομάδα μετά τα ατυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία.

Συγχρόνως, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου έχει συγκεντρώσει πληροφορίες μέσα από τα αποδυτήρια για την εκτίμηση που τρέφουν οι παίκτες για τον Γιώργο Γεωργιάδη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θετική του άποψη.

Σύμφωνα με πηγή από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, η εικόνα της ομάδας στα play off θα κρίνει και το μέλλον του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά», ενώ άποψη θα έχει και ο νέος τεχνικός διευθυντής, για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμα τελική απόφαση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα