Σκέψεις… ελληνοποίησης στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι θα κερδίσουν την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και θα επιστρέψουν στη διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Το σύνθημα είναι… Ελληνοποίηση. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει ξεκάθαρο σε όλους στην ομάδα πως τη νέα σεζόν θα γεμίσει από Έλληνες και ότι οι ξένοι που θ’ απαρτίζουν κυρίως τη βασική ενδεκάδα θα πρέπει όντως να κάνουν τη διαφορά.

Ήδη, το δρόμο της επιστροφής θεωρείται δεδομένο πως θα πάρουν οι Σιώπης, Ρισβάνης και Γιαννιώτης. Γι’ αυτούς τους τρεις θεωρείται βέβαιο πως θα παίζουν στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα ο «κλεισμένος» Πασαλίδης από τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να έχει θέση στο ρόστερ, το όνομα του Βέλλιου θα «παίξει» δυνατά για ενίσχυση στην επίθεση, ενώ ο Κύπριος Λαΐφης, αν δεν αγοραστεί από τη Σταντάρ θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο για τρεις θέσεις.

Πιθανότητες επιστροφής διεκδικεί και ο Γιαννιώτας ειδικά αν χρειαστεί από τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον τριών εξτρέμ.

Και το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη θα συζητηθεί στην Πλατεία Αλεξάνδρας προκειμένου να υπάρχει και κάποιος έμπειρος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα ηγηθεί στ’ αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Φυσικά, θα παραμείνει στην ομάδα και ο τωρινός ελληνικός «κορμός». Ταχτσίδης, Κούτρης, Ανδρούτσος, είναι η ελληνική τριάδα που θα στηριχθεί, ενώ γρίφο αποτελεί τι θα γίνει αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση για τον Φορτούνη, αλλά και το αν θα παραχωρηθεί δανεικός ο Νικολάου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα