Σκίμπε: «Θα παίξουμε πιο επιθετικά»

Με επιθετικούς προσανατολισμούς θα υποδεχθεί την Εσθονία η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου το βράδυ της Πέμπτης (31/8) σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Μίχαελ Σκίμπε ανέφερε πως έχει αποφασίσει για τους 7-8 παίκτες του αρχικού σχήματος, τόνισε πως η «γαλανόλευκη» θα είναι πιο επιθετική απ’ ό,τι στο αντίστοιχο πρώτο ματς στο Τάλιν, ενώ για τον Κώστα Μήτρογλου αποκάλυψε πως υπάρχουν 20 με 30% πιθανότητες να είναι έτοιμος για τον κυριακάτικο αγώνα με το Βέλγιο στο Φάληρο.

«Έχουμε κάποιες δυσκολίες με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και κάποιοι άλλοι δεν παίζουν με τις ομάδες τους, παρά μόνο κάνουν προπονήσεις. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να καλέσουμε πάνω από 23 παίκτες, προκειμένου να τους δούμε όλους. Η εντύπωσή μου είναι πολύ καλή και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό αύριο το βράδυ», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Θα παίξουμε πιο επιθετικά απ’ ό, τι στο Τάλιν. Σε εκείνο το ματς, έπρεπε νωρίς να κάνουμε δυο αλλαγές αμυντικών, οπότε δεν μπορέσαμε να αναπτύξουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο επιθετικοί στο αυριανό ματς.

Έχω πολύ καλή εντύπωση απ’ όλους τους παίκτες που κάλεσα. Θα εστιάσουμε στους επιθετικούς μας. Δυστυχώς, ο καλύτερός μας επιθετικός λείπει αύριο. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Ο Φορτούνης ευτυχώς παίζει και είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Μπορεί να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Έχω πολύ καλές επιλογές στην διάθεσή μου. Ξέρουμε ότι η Εσθονία ότι είναι πολύ καλή στην άμυνα, είναι και γρήγορη ομάδα, έχει καλούς παίκτες όπως τον Βασίλιεφ. Εμείς πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στο επιθετικό κομμάτι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα