Σκίμπε… και στο βάθος Αναστασιάδης ή Δέλλας

Ο 50χρονος Μίκαελ Σκίμπε ενδέχεται να είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, εκτός και αν, στις συζητήσεις που θα γίνουν στην Αθήνα, χαλάσει η κατ’ αρχήν συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών, όπως συνέβη με τον – επίσης – Γερμανό, Μπερντ Σούστερ.

Ο Μίκαελ Σκίμπε φέρεται να είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Ο 50χρονος προπονητής αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την ελληνική Ομοσπονδία. Εφόσον οι δύο πλευρές καταλήξουν σε οριστική συμφωνία, ο Γερμανός θα καθοδηγήσει την Εθνική στο φιλικό με το Λουξεμβούργο, στις 13 Νοεμβρίου, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει εθνικό συγκρότημα.

Στο… βάθος κήπος ωστόσο, υπάρχουν και οι εγχώριες εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που ναυαγήσει και αυτή η προσπάθεια να έρθει ξένος τεχνικός. Ο Άγγελος Αναστασιάδης παραμένει πάντα ψηλά στην εκτίμηση των ανθρώπων της ΕΠΟ, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν λίγα 24ωρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα