ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: “Ορθά έπραξε η Γεννηματά κι απέρριψε την πρόταση Τσίπρα”

Αυτονόητη και ορθή ήταν, για τον Κώστα Σκανδαλίδη, η απόρριψη από τη Φώφη Γεννηματά της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση μετά το Μνημόνιο. Θεωρεί καιροσκοπισμό την πρόταση του πρωθυπουργού, η οποία αποσκοπεί να καταστήσει συνένοχο της αδιεδόξης πολιτικής της, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΣΥ).

Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζοντας ότι στόχος της ΔΗΣΥ είναι η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών με εκλογές και η στρατηγική της εθνικής συνεννόησης με καθοριστικό ρόλο της δημοκρατικής παράταξης. Και στόχος του συνεδρίου είναι να ηττηθεί ο ανιστόρητος αριστερός λαϊκισμός και να μπει φρένο στη δεξιά παλινόρθωση.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε: “Για ποιο λόγο αισθάνεται δικαιωμένος ο κ. Τσίπρας για τα αποτελέσματα του Eurogroup; Για την αναδιάρθρωση του χρέους, για την άμεση έξοδο στις αγορές, για το «ούτε ένα ευρώ επιβάρυνση» στα ασθενέστερα στρώματα; Τα έδωσε όλα και με ένα χρόνο καθυστέρηση, που βάθυνε την κρίση, φορτώνοντας επιπλέον 5 δισ. στις πλάτες των πολιτών. Και τώρα, έρχεται το νέο παραμύθι, η ανάπτυξη. Η ανάπτυξη με capital controls και τις επιχειρήσεις και τους πολίτες να δουλεύουν μόνο για την εφορία, για να πληρώνουν και παράλογους και άδικους φόρους”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα