«Σκιές» γύρω από την παραίτηση του Πορτογάλου

Και ξαφνικά προέκυψε Γιάννης Αγγελόπουλος στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη! Όχι για κάποια υπόθεση που να σχετίζεται με το μακρινό 2011, αλλά για μία πολύ κοντινή μας, που αφορά στον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος που διεξήχθη στο «Καραϊσκάκης» στις 4 Φεβρουαρίου του 2015.

Η πλοκή έχει ως εξής: Πριν από το ματς, ο Γιάννης Αγγελόπουλος «φέρεται» να απαίτησε από τον τότε προπονητή του Ατρόμητου, Σα Πίντο, να αφήσει εκτός ενδεκάδας τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους Κατσουράνη, Κιβρακίδη, Ναπολεόνι και Πίτου Γκαρσία. Ο Σα Πίντο μετά το ματς παραιτήθηκε και πριν αποχαιρετίσει την Ελλάδα πρόλαβε και συνομίλησε με τον γνωστό του από την Πορτογαλία, Τάκη Φύσσα και του εκμυστηρεύτηκε τα καθέκαστα, τα οποία ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 ανέφερε σε ανύποπτο χρόνο στην εισαγγελία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αγγελόπουλος έκανε την υπόδειξη στον Σα Πίντο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ένδειξη για το ποιος του είπε να παρέμβει στο έργο του προπονητή του, οπότε στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό και έχουμε να κάνουμε με ένα θέμα εσωτερικής υπόθεσης του Ατρόμητου. Η υπόθεση θα πάρει άλλη τροπή μόνο αν αποδειχθεί πως η παρέμβαση προήλθε εκτός οικογένειας του Ατρόμητου. Ο Αγγελόπουλος φέρεται να είπε στον ανακριτή πως ήταν διοικητική απόφαση επειδή ακολουθούσε κρίσιμο παιχνίδι με τη Βέροια και πως θα παραιτηθεί από την ομάδα του Περιστερίου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα