«Σκιές» στις σχέσεις Ντι Μαρία και Ρεάλ Μαδρίτης!

Έναν «πονοκέφαλο» και μάλιστα σοβαρό καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Αργεντινός Άνχελ Ντι Μαρία, εμφανίστηκε χολωμένος και άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του Champions League και ομολογουμένως καλύτερος παίκτης σε απόδοση της «βασίλισσας», εμφανίστηκε ιδιαίτερα στενοχωρημένος για το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ. Ο Ντι Μαρία δήλωσε τόσο απογοητευμένος, που έδωσε εντολή στον ατζέντη του να μην του πει το παραμικρό για την πορεία των επαφών που είχε με τους Μαδριλένους, πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Ζήτησα από τον ατζέντη μου να μην μου πει τίποτα για όσα έχουν λεχθεί μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης της Ρεάλ. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με την καριέρα μου. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα για το μέλλον μου, αυτή τη στιγμή. Είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική μου ομάδα και δεν θέλω να ξέρω τίποτε άλλο…», τόνισε με νόημα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Το ενδιαφέρον πάντως, για την περίπτωσή του κάθε άλλο παρά απουσιάζει, καθώς ήδη έχουν εκδηλωθεί η Γιουβέντους και η Μονακό. Ο Ντι Μαρία, πάντως, θέλει να μείνει εκτός από κάθε σχετική συζήτηση, καθώς το ίδιο είχε συμβεί πριν τέσσερα χρόνια, όταν αγωνιζόταν στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και παράλληλα διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του από την Μπενφίκα, στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε είχε επηρεαστεί και δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να ζήσει κάτι ανάλογο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα