«Σκιώδης» προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ!

Τον «κρυφό» ρόλο που έχει αναλάβει στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο ατζέντης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με δηλώσεις του στη βουλγαρική τηλεόραση. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Εμίλ Ντάντσεφ κατονόμασε τον διεθνή επιθετικό ως τον κρυφό καθοδηγητή του προπονητή της ομάδας, Ιγκόρ Τουντόρ!

Επί της ουσίας και εφόσον ισχύουν όσα δήλωσε ο Ντάντσεφ στη βουλγαρική τηλεόραση, ο Μπερμπάτοφ λειτουργεί ως «σκιώδης» προπονητής στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς βρίσκεται πίσω από ένα ικανό ποσοστό των αποφάσεων που λαμβάνει ο Τουντόρ. Ο Ντάντσεφ μίλησε και για τους λόγους που ο διεθνής Βούλγαρος επιθετικός προτίμησε τον ΠΑΟΚ από την Άστον Βίλα. Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός ατζέντης:

«Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα εναντίον της Κράσνονταρ για το Europa League. Έχει στόχους με τον ΠΑΟΚ, ένας από αυτούς είναι και η Ευρώπη και θέλει να τους πετύχει. Δεν είναι θέμα του συμβολαίου του, πόσα μπόνους θα πάρει, αλλά είναι κάτι προσωπικό, το οποίο ο Μίτκο το κυνηγάει.

Επέλεξε τον ΠΑΟΚ επειδή είναι κοντά στη Βουλγαρία και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης έδειξε εξαιρετική υπομονή και επιμονή. Με την Άστον Βίλα υπήρχαν αποκλίσεις στο συμβόλαιο και απόσταση στο οικονομικό, ο Μίτκο περίμενε κάτι καλύτερο, αλλά αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα. Ο Μπερμπάτοφ δεν έκανε λάθος με την απόφασή του. Στην Αγγλία όλοι τον σέβονται. Τώρα είναι στον στο ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνον ένας παίκτης, αλλά βοηθάει και καθοδηγεί τον προπονητή της ομάδας. Έχει μία παγκόσμια αποστολή.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου που έχει ιδρύσει είναι ένα σοβαρό και φιλόδοξο σχέδιο. οι στόχοι είναι να επιλεγούν παιδιά μεταξύ 12-15 ετών και να σχηματιστούν τρεις ομάδες. Θα δημιουργήσουμε ένα κέντρο κατάρτισης στην ακαδημία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα