Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στον Εσιέν ο ΠΑΟ

Την απόφαση να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στον Μίκαελ Εσιέν και να ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα έχει υψηλές απαιτήσεις από εκείνον, έλαβε η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Σε συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ των Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολου και του διάσημου μέσου, τέθηκαν όλα τα ζητήματα επί τάπητος και έγινε ξεκάθαρο από την πλευρά των «πράσινων» πως δεν θα γίνουν ανεκτά άλλα κρούσματα απειθαρχίας, ή αδιαφορίας.

Το όλο θέμα ωστόσο, έχει δημιουργηθεί από το… μηδέν. Ο παίκτης είχε πρόβλημα στους κοιλιακούς, το οποίο αντιμετωπίστηκε με χειρουργική επέμβαση. Η περίοδος αποθεραπείας στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ακαθόριστη, καθώς σε πολλές περιπτώσεις ο παίκτης αισθάνεται ενοχλήσεις και προφυλάσσεται. Ο Εσιέν όντως παραπονέθηκε για πόνους και κατέβασε τον ρυθμό της προπόνησής του για προληπτικούς λόγους.

Στη διοίκηση ωστόσο, διακρίνουν μία τάση… αδιαφορίας του παίκτη. Στην καλύτερη περίπτωση δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του απέναντι στην ομάδα. Ενδεχομένως να έχει υποτιμήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και να πιστεύει ότι ήρθε για… διακοπές, από την πλευρά του ωστόσο, δηλώνει πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα και πως σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αντιστοιχεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα