Σκληραίνει τη στάση του ο Μητσοτάκης

Με γνώμονα την πειθαρχία και θέλοντας να βάλει τέλος σε όλες τις παραφωνίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει σαφείς εντολές να είναι όλα τα στελέχη του κόμματος ιδιαίτερα προσεχτικά στις τοποθετήσεις τους αλλά και στο τρόπο με τον οποίο «συστήνονται».
Οι συστάσεις μάλιστα είναι συγκεκριμένες και αυτό που ζητείται από την ηγεσία είναι να μην θεωρεί κανένας δεδομένο ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής.
Αυτό δεν το «μέτρησε» όπως θα έπρεπε νέο – νεοδημοκράτης, προερχόμενος από νεόκοπο κόμμα του κέντρου, που συστηνόταν παντού ως υποψήφιος βουλευτής συγκεκριμένης περιφέρειας.
Παλαιότερο στέλεχος της ΝΔ που – μη βουλευτής καθώς δεν εξελέγη – διαμαρτυρήθηκε στο γραφείο του γραμματέα του κόμματος και ως συνέπεια είχε να συνεδριάσει άμεσα η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος διαγράφοντας το «βιαστικό» να πάρει το χρίσμα στέλεχος, για έξι μήνες.
Οι πληροφορίες της «Α» λένε πως η κυρία είχε βγάλει κάρτες με το λογότυπο της ΝΔ και κάτω από το όνομά της ανέφερε την ιδιότητα «υποψήφια βουλευτής ΝΔ – πολιτευτής Β’ Αθηνών»…
Ο Λευτέρης Αυγενάκης την κάλεσε στο γραφείο του και της εξήγησε ότι αυτό είναι αντίθετο με το καταστατικό του κόμματος και έχει ενοχληθεί ο πρόεδρος
Η εν λόγω κυρία όμως δεν συμμορφώθηκε με τις συστάσεις και έτσι την περασμένη Πέμπτη συνήλθε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας και αποφάσισε την πρόσκαιρη «αφαίρεση» της κομματικής ταυτότητας και ιδιότητας για 6 μήνες, από μέλος του κόμματος.
Πρόκειται για στέλεχος που είχε πολιτευτεί στο παρελθόν με το Ποτάμι και μεταπήδησε στη ΝΔ προσφάτως με την ιδιότητα του μέλους του κόμματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα