«Σκληρό ροκ» σε Καμμένο ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Μπορεί στην Πειραιώς να προετοιμάζονται για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ωστόσο, δεν σκοπεύουν να αφήσουν σε… ησυχία τους κυβερνητικούς εταίρους.

Στη Νέα Δημοκρατία κυριαρχεί η αίσθηση πως ο Πάνος Καμμένος είναι ο «αδύναμος κρίκος», γι’ αυτό και προετοιμάζουν φουλ επίθεση με αφορμή το αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις επαφές του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον Μάκη Γιαννουσάκη.

Πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρουν πως αμέσως μετά την παρουσία του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει φουλ επίθεση στον Πάνο Καμμένο. Τότε θα διεξαχθεί και η συζήτηση στην Ολομέλεια, όπως αποκάλυψε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Συζήτηση που αναμένεται να αποτελέσει και το πρώτο πεδίο μίας μετωπικής μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα, «γαλάζια» στελέχη εκτιμούν ότι στην Κουμουνδούρου κάθε άλλο παρά αρνητική είναι στην αλλαγή κυβερνητικού εταίρου, με το ΠΑΣΟΚ να παίρνει τη θέση των ΑΝΕΛ. Γι’ αυτό και δεν λείπουν οι πιέσεις προς την Χαριλάου Τρικούπη, την ώρα που το κόμμα μπαίνει στην τελική ευθεία για τον σχηματισμό της νέας κεντροαριστεράς παράταξης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα