Σκοράρει και… πληρώνει ο Καρέλης στον ΠΑΟ!

Στην πλέον αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα εξελίσσεται ο Νίκος Καρέλης για τον φετινό Παναθηναϊκό. Ο διεθνής επιθετικός πετυχαίνει κρίσιμα γκολ, ενώ τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να «σκοράρει» και σε… οικονομικό επίπεδο, καθώς η ενδεχόμενη παραχώρησή του θα προσφέρει πολύτιμη ανάσα στο ταμείο του συλλόγου.

Ο Καρέλης πέτυχε το μοναδικό τέρμα του «τριφυλλιού» κόντρα στη Βέροια, στο 86’, και ως άλλος Ολισαντέμπε (την περίοδο 2003-2004, όταν οι «πράσινοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα), διατήρησε τον Παναθηναϊκό στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και σε τροχιά διεκδίκησης των στόχων του.

Ωστόσο, τα γκολ που πετυχαίνει ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι τα μοναδικά οφέλη που προσδοκούν από εκείνον οι άνθρωποι του «τριφυλλιού». Το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του παραμένει ζεστό. Εκτός από τη βελγική Γκενκ, την πορεία του διεθνούς επιθετικού παρακολουθούν ιταλικές, γαλλικές και αγγλικές ομάδες.

Στο Κορωπί πιστεύουν ότι σύντομα θα έχουν συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια τους, ενώ έχουν ορίσει ως μίνιμουμ απαιτήσεις, το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα