Σκοράρει στο… κρεβάτι ο Πογκμπά!

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξόδεψε το περασμένο καλοκαίρι το ιλιγγιώδες ποσό των 105 εκατομμυρίων ευρώ για τον Πολ Πογκμπά, όμως ο Γάλλος διεθνής μέσος δείχνει φανερά εκτός κλίματος μέχρι τώρα και ο λόγος είναι γένους… θηλυκού!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» η αιτία που η πιο ακριβή μεταγραφή της Γιουνάιτεντ… σέρνεται είναι η αφρικανή τραγουδίστρια Ντένσια, με την οποία ο 23χρονος άσος έχει συνάψει ερωτική σχέση. Μάλιστα το γνωστό για τα πικάντικα ρεπορτάζ του αγγλικό έντυπο αναφέρει πως οι δυο τους βρίσκονται συχνά στο 5άστερο ξενοδοχείο Lowry, λίγο έξω από το Μάντσεστερ, ωστόσο φαίνεται πώς ενοχλούν τους γείτονες με τις φωνές τους. Υπήρξαν έντονα παράπονα από πολλούς πελάτες του ξενοδοχείου ότι ακούν ουρλιαχτά και μουσική στη διαπασών από το δωμάτιο που νοικιάζει ο Πογκμπά.

Στο σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενείται μέχρι και δήλωση ενοίκου του διπλανού δωματίου από αυτό που έμενε ο Γάλλος άσος μαζί με τη σύντροφό του, ο οποίος αναφέρει: «Ήταν σαν ταινία πορνό. Ακούγαμε να φωνάζει “Πολ μωρό μου”. Ήταν τόσο άβολα».

Ποια θα είναι άραγε η αντίδραση του Ζοσέ Μουρίνιο μετά από αυτό το δημοσίευμα;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα