Σκοτώθηκε οδηγός φορτηγού της ΔΕΗ

Ένας άνδρας 54 ετών ο οποίος εργαζόταν σε εργολάβο της ΔΕΗ έχασε το πρωί της Πέμπτης τη ζωή του. Σύμφωνα με το σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΗ, το δυστύχημα συνέβη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης των φορτηγών – οχημάτων αναδόχων, στο ορυχείο Μαυροπηγής, στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και από τη θέση στην οποία βρέθηκε προκύπτει ότι παρασύρθηκε από το όχημα του οποίου ήταν οδηγός. Σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ που επικαλούνται μαρτυρίες εργαζομένων, ο άτυχος άνδρας κατέβηκε για να κάνει έλεγχο στο φορτηγό του το οποίο για άγνωστο λόγο μετακινήθηκε και τον καταπλάκωσε προξενώντας του συντριπτικό χτύπημα στο κρανίο και πολλαπλές κακώσεις στο σώμα.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πτολεμαΐδας.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της για το ατύχημα και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Επίσης κατέστησε σαφές ότι οι υπηρεσίες της δημόσια επιχείρησης τίθενται στη διάθεση των αρμοδίων αρχών και παράλληλα θα προβούν σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους για τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος, για τα μέτρα που τυχόν θα έπρεπε να είχαν ληφθεί από τον εργολάβο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα