“Σκουντάει” τον Μαρτίνεζ ο Σκόκο

Τις ασίστ του Πέτρου Μάνταλου θα στερηθεί η ΑΕΚ τους επόμενους μήνες, καθώς ο τραυματισμός του «δεκαριού» της Ένωσης αφήνει τον Τραϊανό Δέλλα, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, χωρίς τον οργανωτή της ομάδας του.

Ο «Κολοσσός» ξέρει ότι τόσο ο Ζόριτς, όσο και οι Μπαρμπόσα, Ανάκογλου δεν είναι ιδανικοί για να παίξουν το ρόλο του αντι-Μάνταλου και είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό οι «κιτρινόμαυροι» να ψάχνουν ως αντικαταστάτη του κάποιον δοκιμασμένο σε αυτό το ρόλο. Έτσι, το να αγνοούσαν τον Νίκολας Μαρτίνεζ του Παναιτωλικού θα αποτελούσε ποδοσφαιρική αφέλεια.

Ο βιρτουόζος εξ Αργεντινής Πορτογάλος μέσος είναι αυτός που ξεχωρίζει για τις οργανωτικές του δεξιότητες στη φετινή Σούπερ Λιγκ, καθώς με δέκα ασίστ πρωτοπορεί σε αυτή την κατηγορία γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα το αγωνιστικό του προφίλ. Αυτό που φρενάρει το Δέλλα, όμως, είναι η εξ’ αποστάσεως σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς με ένα μόλις γκολ στο πρωτάθλημα, δε φαίνεται να προσφέρει ιδιαίτερα στο σκοράρισμα. Εκεί που ο πρώην ηγέτης της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, σαφώς και υπερτερεί…

Με τον Τραϊανό Δέλλα να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προσόντα του πρώην συμπαίκτη του, το Δημήτρη Μελισσανίδη να τον γουστάρει και τον κόσμο της Ένωσης να υποκλίνεται στα κόλπα του με την μπάλα, δε θέλει και πολύ να εκτοπίσει ο «υδραυλικός» τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού από τις προτιμήσεις των κιτρινόμαυρων και ξαφνικά να εμφανιστεί πρώτος στη λίστα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, βλέποντας τον Σκόκο να βρίσκει εκ νέου τη φόρμα του με τη Νιούελς, τον έχουν πλέον στο μάτι και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Το σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνεζ δεν παίζει μόνος του.

Δεν πρέπει να αγνοηθεί βέβαια και το δέλεαρ της διπλής απόκτησης Βιγιαφάνιες και Μαρτίνεζ (πακέτο από τον Παναιτωλικό) γεγονός που ίσως και αυτό παίξει το ρόλο του στην τελική απόφαση του Τραϊανού Δέλλα, αλλά από την άλλη πλευρά, ένας δανεισμός του Σκόκο – μέχρι θεωρητικά να σταθεί στα πόδια του ο Μάνταλος – μπορεί τελικά να είναι και η πιο σοφή λύση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα