Σκωτσέζικο ντους από Στοχ σε ΠΑΟΚ

Δεν φαίνεται να έχει καταλήξει στην απόφασή του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος, με νέες δηλώσεις του, εξέφρασε και πάλι την επιθυμία του να μείνει στη Φενερμπαχτσέ, αφήνοντας όμως, όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει άμεσα τον ΠΑΟΚ, η διοίκηση του οποίου έχει καταθέσει δύο προτάσεις στον τουρκικό σύλλογο, για την απόκτησή του. Οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη τη σεζόν που τελείωσε (αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης), και θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, προσφέροντας το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Στοχ, πάντως, δεν φαίνεται να είναι εντυπωσιασμένος από την προοπτική της επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ διευκρινίζει πως τα πάντα εξαρτώνται από την απόφαση της τουρκικής ομάδας, η οποία θέλει να μειώσει τον αριθμό των ξένων της από 11, σε 8. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβάκου:

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να επιστρέψω στη Φερνεμπαχτσέ. Ωστόσο, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη. Πρέπει να φύγουν κάποιοι ξένοι παίκτες από την ομάδα. Ας περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι. Γίνονται πολλές επαφές με τους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ. Θα δούμε τι θα συμβεί…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα