«Σκωτσέζικο ντους» στον Πανιώνιο!

Παρουσίαση τεχνικού μετά… προστίμων και… πριμ παραμονής πραγματοποιήθηκε στον Πανιώνιο, προσθέτοντας μία ακόμη… καινοτόμο δράση στο ενεργητικό της κυανέρυθρης ομάδας!

Η διοίκηση του συλλόγου παρουσίασε τον νέο προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά… με την ευκαιρία, θεώρησε πρέπον να προβεί και σε ορισμένες… διευκρινήσεις προς τους παίκτες. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και για τον λόγο αυτόν, οι παράγοντες της νεοσμυρνιώτικης ομάδας ξεκαθάρισαν στους παίκτες ότι τα πειθαρχικά παραπτώματα θα πληρώνονται πολύ ακριβά στο εξής, ήτοι με 500 και 1.000 ευρώ, ενώ το… τιμολόγιο για τις αψιμαχίες μεταξύ παικτών, θα ανεβαίνει στα 5.000 ευρώ!

Εδώ λοιπόν, αναρωτιέται ο… ποιητής! Εσωτερικό κανονισμό που να προβλέπει τις ποινές για όλα αυτά, δεν διαθέτει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης; Το ξεπερνάμε όμως και πάμε παρακάτω, διότι μετά τον… βούρδουλα, ήρθε το… χάδι! Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, αν ο Πανιώνιος εξασφαλίσει την παραμονή του στη Super League, οι παίκτες θα μοιραστούν ως πριμ το ποσό των 100.000 ευρώ! Αν θα υπάρχει συμψηφισμός με τα… πρόστιμα, δεν το γνωρίζουμε, καθώς δεν έχει συνταχθεί ακόμα το τελικό κείμενο του… μνημονίου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα