Σμπαράλια το κέντρο της ΑΕΚ μετά και τον τραυματισμό του Γιόχανσον

ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ

Η κατά γενική ομολογία καλύτερη μέχρι στιγμής ελληνική ομάδα, πρώτη στο πρωτάθλημα, αήττητη έξι σερί ματς στην Ευρώπη, εντός στόχων σε τρεις θεσμούς μετά από πάρα πολλά χρόνια, θα πρέπει να αντέξει μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της, τον πρώτο αρχηγό Πέτρο Μάνταλο και τον δεύτερο, Γιάκομπ Γιόχανσον.

Αν είναι δυνατόν,ο Σουηδός σούπερ φορμαρισμένος μέσος της Ένωσης, υπέστη ρήξη χιαστού με τον ίδιο τρόπο που το έπαθε ο Μάνταλος, προσπαθώντας με υπερένταση να προλάβει την μπάλα. Στο μπαράζ-ρεβάνς Ιταλία-Σουηδία, τραυματίστηκε στο 17′, αλλά χάρη στο δικό του γκολ στον πρώτο αγώνα, η Εθνική του ομάδα απέκλεισε την Ιταλία, που για πρώτη φορά μετά από 60 (!) χρόνια μένει εκτός Μουντιάλ.

Σοκ για την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ, που καλείται πάλι από την αρχή να βρει το κατάλληλο σύστημα χωρίς το “δεκάρι” του και το καλύτερο και σταθερότερο αμυντικό χαφ στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια.Ο Δικέφαλος χάνει μεγάλο κομμάτι της δυναμικής του και πλέον δημιουργείται τεράστια ανάγκη ενίσχυσης το χειμώνα.

Η Ένωση θα αποζημιωθεί από τη FIFA για τον τραυματισμό του Γιάκομπ, ωστόσο δεν αλλάζει κάτι με την υπόθεση της ανανέωσης, η ΠΑΕ θα επιδιώξει άμεσα να του κάνει πρόταση με αυξημένες αποδοχές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα